Heb je vragen of wil je ondersteuning? KLIK HiER

News & Blog

Financiële vrijheid en minder stress

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Financiële vrijheid en minder stress, wie droomt hier niet van? Hoe lekker is het als je maar weinig uren hoeft te werken en er toch geld binnenkomt? 
Dat je bijvoorbeeld als ondernemer je kunt concentreren op de dingen die je echt belangrijk vindt of als werknemer minder kan werken en meer vrije tijd kan creëren.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, zeker in deze tijd waarin een burn-out steeds vaker voorkomt. Toch kan het en wij kunnen je erbij helpen. Niet alleen met tips en adviezen, maar ook met een daadwerkelijk aanbod om meer inkomen te genereren waardoor je meer financiële vrijheid creëert.

FINANCIËLE VRIJHEID EN MINDER STRESS

Heb jij stress?

Veel mensen hebben tegenwoordig stress, maar soms herkennen ze de symptomen niet. Stress is tegenwoordig een groeiend probleem en men verdiept zich er steeds meer in hoe men dit kan voorkomen. Heb jij stress? Misschien is het handig om eens de stresstest te doen om te zien hoe hoog jouw stressfactor is en hoe je eventueel stress kunt voorkomen. Beantwoord onderstaande vragen eerlijk met een ja of een nee:

 • Je hebt veel vriendschappen die langzaam verwateren
 • Je bent snel geïrriteerd
 • Je kunt moeilijk uit bed komen
 • Je partner of je gezin klagen dat je bijna nooit thuis bent
 • Je bent vaak moe
 • Je hebt de indruk dat mensen het lastiger vinden om met je om te gaan
 • Je hebt soms het gevoel dat je tekortschiet
 • Je hebt overal pijntjes
 • Je moet iedere maand weer puzzelen hoe je alles kunt betalen
 • Je mist teveel leuke momenten met je kinderen
 • Je hebt weinig tijd of geduld om iets leuks met je partner te doen
 • Je moet vaak dingen doen waar je eigenlijk geen zin in hebt
 • Je doet niet zo veel spontane dingen meer
 • Je hebt het gevoel dat alles wat je doet meer energie kost dan vroeger

Hoe vaak moest jij met ‘ja’ antwoorden?

Hoe vaak heb jij de vragen met ‘ja’ moeten beantwoorden? En hoe vaak denk je bij het bevestigende antwoord dat het echt niet anders kan? Dingen die niet leuk zijn of waarvan je het gevoel hebt dat je te kort schiet, zijn factoren die stress kunnen veroorzaken. Dus iedere vraag die je met ‘ja’ hebt beantwoord, zorgt dat jij een bepaalde mate van stress toelaat in je leven. Het wordt tijd dat je hier verandering in brengt, ieder ‘ja’ antwoord is er eigenlijk een teveel. Eigenlijk zou je alle vragen met ‘nee’ moeten kunnen beantwoorden. En denk niet gelijk: ‘Oh, dat is onmogelijk.’ Want het is wel degelijk mogelijk en wij hebben wat tips om dit te bewerkstelligen.

‘’ De maatschappij eist steeds meer van ons en daarnaast krijgen we zelf ook steeds meer wensen en eisen. De werkdruk wordt hoger, maar ook de wens om altijd bereikbaar te zijn. ‘’

Altijd maar hard werken

De maatschappij eist steeds meer van ons en daarnaast krijgen we zelf ook steeds meer wensen en eisen. De werkdruk wordt hoger, maar ook de wens om altijd bereikbaar te zijn. Hierdoor ervaren we minder tijd voor onszelf en juist terwijl we dat zo hard nodig hebben in deze maatschappij. Vaak heeft het ook te maken met onze financiële status. Altijd maar hard werken om brood op de plank te krijgen en nog wat harder werken voor de leuke extra dingen is vaak de normaalste aak van de wereld.

Hoe fijn zou het zijn als we per dag maar 10 minuten zouden hoeven werken en dat we ook nog zelf kunnen kiezen waar we dat doen? Ineens blijft er dan tijd over voor andere dingen dan werk, bijvoorbeeld voor je gezin, een hobby of een mooie reis. Natuurlijk moet je dan wel de financiële vrijheid hebben om je die luxe te kunnen permitteren. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel mogelijkheden om je financiële vrijheid te bereiken met minder werkdruk, bijvoorbeeld door samen te werken met Omega. Wij kunnen je hierbij helpen.

 

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen je helpen om een financiële vrijheid te bewerkstelligen. Met nog geen 10 minuten per dag kun je jouw inkomsten verhogen, zodat er meer tijd overblijft voor dingen die je echt leuk vindt. Daarnaast stelt het zeer aantrekkelijke inkomen je in staat om leuke dingen of dromen te verwezenlijken. Ondernemers kunnen zich meer gaan richten op de dingen die ze echt leuk vinden om te doen en werknemers kunnen misschien minder gaan werken of misschien zelfs stoppen bij hun werkgever. Weet je in hoeveel gevallen de stressfactor hier aanzienlijk zou verminderen?

 

Nog vijf tips die stress verminderen:

1. Hoe belangrijk is de helikopterview?

Bekijk situaties eens alsof je erboven cirkelt in een helikopter. Maak je los van de reële situatie en bekijk het met een helikopterview. De kans is groot dat je jezelf dan minder druk maakt en dat het je minder stress oplevert om het op te lossen. Dit geeft meer rust.

2. Gebruik je energie goed

Je energie in dingen steken die je toch niet kunt beïnvloeden, heeft geen enkele zin. Doe het dus niet, dat geeft echt meer rust en minder stress. Gebruik je energie liever voor dingen die je wel kunt beïnvloeden.

3. Blijf positief

Negatieve gedachten kosten ook veel energie. Als dit je nog niet opgevallen was, let er dan eens op. Test gewoon het verschil eens uit als je ergens positief op reageert of negatief. Met veel positieve gedachten heb je veel meer energie en veel minder stress.

4. Innerlijke stress

Zowel lichamelijk stress als geestelijke stress vreten energie. Probeer dus beide te verminderen. Mediteer bijvoorbeeld dagelijks, dat is nog goed voor je gezondheid ook.

5. Financiële onafhankelijkheid is belangrijk

Financiële stress is killing. Zoals we al eerder zeiden: ‘Hoe lekker zou het zijn als je bijna niet hoeft te werken en als er dan toch gewoon geld binnenkomt?’ Dan komen we toch weer terug om eens te informeren naar onze mogelijkheden om een extra inkomen te genereren, zonder dat je hier extra werkstress van krijgt. Wij kunnen je helpen om financieel vrij te worden en minder financiële stress te ervaren.

Wat doen wij?

Ons streven is om samen te werken met anderen en geïnteresseerden te begeleiden om financieel vrij te worden. We helpen je dus eigenlijk met het verwezenlijken van je dromen en het verminderen van je stress. Dit kan namelijk door te kiezen voor online geld verdienen. Natuurlijk ga je klein beginnen, maar uiteindelijk kun je er genoeg euro’s of coins mee verdienen om er een financiële onafhankelijkheid mee te creëren.

Wij helpen je op weg in de wereld van Omega, een nieuwskanaal en een platform waar men aankopen kan doen met digitale munteenheden. Omega is echt iets van deze tijd en steeds meer mensen verdienen hier veel geld mee. Ook jij kunt een aantrekkelijk extra inkomen genereren.

Wat moet je ervoor doen?

Tsja, eigenlijk niet eens zoveel. Je neemt deel aan hun affiliatie programma. Je helpt hiermee als het ware de bekendheid van het bedrijf te vergroten. Het aanbrengen van andere mensen is zeker geen verplichting, ook al breng je niemand aan dan kun je nog steeds profiteren van het winstuitkeringsplan van 30 of 70%.

Je kunt met Bitbonds en Mining contracten genieten van een aanzienlijk financieel voordeel. Om in aanmerking te komen voor een volledige commissie hoef je echt niet hard te werken. Zelfs als je helemaal niets doet, kun je nog steeds 15% over jouw inleg krijgen bij een zes maanden contract en 35% bij een twaalf maanden contract. Maar als je wel wat doet, kan het online geld verdienen oplopen tot zeer aantrekkelijke bedragen.

Wat kun je zoal doen om deze inkomsten te nog meer verhogen?

 • Klikken op advertenties en bekijken
 • Het invullen van enquêtes

Het kost je weinig tijd

Daarnaast zijn er nog verschillende aantrekkelijke bonussen die je winst nog eens extra kunnen verhogen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een Active Box van zes maanden of een jaar en dit later eventueel uitbreiden door te herinvesteren, het zogenaamde compounden. Ook hoef je niet gelijk enorme bedragen te investeren, ook dit kun je langzaam laten groeien.

Het gaat hier zeker niet om een piramidespel, maar als andere mensen toevallig via jouw link registreren, werkt dit ook weer in jouw voordeel. Maar je bent zeker niet verplicht om andere mensen aan te brengen. Het een Active Box ben je misschien tien minuten per dag bezig, dat kost bijna net zoveel tijd als een kopje koffie drinken.

En het mooiste is nog dat je dat kopje koffie gewoon tijdens je werkzaamheden kunt drinken. Het gaat hier dus bijna om een pauze die ook nog eens geld oplevert. Een ander voordeel is dat je deze korte tijd aan werkzaamheden overal kunt uitvoeren, zelfs als je op het strand zit.

Hoe zet je stress om in een financiële vrijheid?

Druk zijn is tegenwoordig een soort van statussymbool en het lijkt wel of we het niet goed doen als we niet druk zijn. Soms lijkt het ook wel of we aan stress verslaafd zijn. Op zich is dat niet zo gek want stress en suiker hebben wel een beetje hetzelfde effect op je lichaam. Ze geven je beide namelijk een stoot energie. Dat is even leuk, maar op de langere termijn is een langdurige portie suiker of stress funest voor je lichaam.

Verslaafd aan stress

Als je iets zoets eet dan zet je lichaam dit snel om in glucose, een brandstof waarmee je lichaam snel energie maakt. Als er te veel brandstof wordt aangemaakt, slaat je lichaam het op in je vetcellen. Ook als je veel stress hebt heb je steeds meer energie nodig. Daarom maken je bijnieren het hormoon cortisol aan bij langdurige stress. Cortisol zorgt net als suiker voor glucose en weer wordt er nieuwe energie aangemaakt. Spiereiwitten worden afgebroken en dat worden aminozuren. Deze aminozuren worden in je lever opgenomen en ook weer omgezet in glucose.

Je snapt wel dat er hierdoor weinig tijd meer is in je lichaam voor de gezonde processen, dus alles raakt verstoord. Je darmflora, je opname van voedingsstoffen, je immuunsysteem, je afvoer van toxische stoffen, alles raakt in de war. Het afkicken van suiker of stress kan net zo lastig zijn als andere verslavingen, zoals gokken, drugs of alcohol. Alleen schijnt onze maatschappij het normaal te vinden als je verslaafd bent aan stress en dat is gevaarlijk.

Afkicken van stress

Het is dus belangrijk dat we afkicken van de verslaving die ook wel ‘druk zijn’ heet, ofwel stress. Hoe zorgen we dat we weer meer tijd hebben om te sporten of te bewegen, gezonder te eten en beter en langer te slapen. Precies, door meer de tijd voor onszelf te nemen. Dit moet natuurlijk wel financieel kunnen en dan komen we automatisch weer terug bij de financiële vrijheid waar wij je mee kunnen helpen. Daarnaast zijn er nog een paar andere tips die meehelpen aan het ontstressen:
Zeg niet alsmaar dat je het druk hebt, dat heeft invloed op de gedachten in je hoofd.

 • Geef jezelf af en toe een compliment
 • Kijk regelmatig naar wat je allemaal wel doet, dat zorgt dat je jezelf minder verplicht voelt om een stapje harder te lopen
 • Probeer alles te doen met een glimlach op je gezicht, dit helpt om je lichaam tot rust te laten komen
 • Zet af en toe eens je mobiel op stil
 • Neem liever geen smartwatch als je al gestrest bent

Hou de weegschaal in balans

Voor een psycholoog is stress de factor die de weegschaal uit zijn balans brengt. Te hoge werkdruk, gezeur van je baas, problemen thuis, ziekte of geldproblemen die liggen allemaal op het schaaltje wat de weegschaal in disbalans brengt. Het andere schaaltje is je draagkracht. Jouw mentale weerbaarheid bepaalt hoe zwaar dat andere schaaltje is.

Als de last van het andere schaaltje zwaarder is dan het schaaltje van jouw draagkracht ontstaat er stress, met alle gevolgen van dien. Het is in zo’n geval niet handig om met het schaaltje van je draagkracht in de weer te gaan om de balans te herstellen. Je kunt beter het stress veroorzakende schaaltje aanpakken.

Toch is het schaaltje van de draagkracht ook belangrijk. Relativeer vaker, omring je met positieve mensen, lach om jezelf en doe werk waar je energie van krijgt. Maar vooral is het belangrijk om je financiële zaken goed op orde te hebben.

Zorg dat je hier geen stress van hebt, maar dat je hier juist plezier van hebt. En wij kunnen je daarbij helpen. Neem gewoon eens contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

bottom-logo.png
We create web products for the help and
growth of your business.

Lopsterweg 6, 9921RP
+31 596 856 131
doemee@laatjedromenuitkomen.nl

© Copyright 2020 Finance. All Rights Reserved | Laat je Dromen Uitkomen