Heb je vragen of wil je ondersteuning? KLIK HiER

Omega - passief geld verdienen
Het voordeel van promoten van Omega

Wanneer jij Omega gaat promoten, stelt Omega daar een rijkelijke beloning tegenover. Je kunt namelijk verschillende bonussen verdienen: 

Bonus 1 – Direct Bonus 
Iedereen die zich rechtstreeks registreert via jouw link is een direct referral. Dit levert je een bonus op van 6% over de packs die deze mensen (teammembers) afnemen. 

Bonus 2 – Binaire Bonus 
Om deze bonus te kunnen ontvangen, moet je zelf minimaal één box van €100 actief hebben. Hoeveel procent bonus je ontvangt, hangt af van het totale aantal actieve boxes die jij hebt, de bonus ligt tussen de 5 en 9%. Hoe actiever je bent, hoe meer geld je verdient. De binaire bonus wordt gegeven in het been met de minste omzet, ook wel het ‘zwakke been’ genoemd. 

Bonus 3 – Team Bonus 
Je kunt ook anderen enthousiast maken en een team opbouwen, maar als je dat niet ziet zitten, is dit geen vereiste. Het is wel zo dat je over je ‘direct referrals’ en hun team in je ‘zwakke been’ een extra bonus ontvangt met een percentage van 0,25 tot 1%. De mensen die in je benen komen via je upline, de zogenaamd ‘spilovers’ tellen hier niet in mee. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je in beide benen één direct referral plaatsen die actief is met minimaal één box van 100. 

Behalve de verschillende bonussen kun je ook nog aantrekkelijke prijzen winnen. Deze prijzen lopen uiteen van een IPhone tot aan een luxe appartement. Als een frontliner een prijs wint, wordt er geld uitgekeerd. 

Online geld verdienen bij Omega

Wanneer jij online geld wilt gaan verdienen, wil je natuurlijk ook alle ‘in en outs’ van het bedrijf weten waar je dat gaat doen. Daarbij is het belangrijk dat je vooraf weet hoe je online geld gaat verdienen. In onze korte uitleg geven we je de informatie die belangrijk is, natuurlijk kun je altijd meer informatie krijgen als sommige onderwerpen niet gelijk helemaal duidelijk zijn.

Wat is Omega?

Omega is niet alleen een nieuwskanaal, maar ook een platform waar men aankopen kan doen met digitale muntheden. Het fenomeen cryptomunten is helemaal van deze tijd en talloze mensen hebben hier al veel geld mee verdiend. Het nieuwskanaal van Omega brengt het laatste nieuws over de wereldwijde digitale munteenheden en de actuele informatie over deze ontwikkeling. Maar op Omega kun je ook informatie vinden wat betreft economische vlakken, rechtsspraak of gezondheidszorg.

Daarnaast staat het Omega platform de inkoop toe van unieke producten en natuurlijk speelt hierbij de digitale munt een belangrijke rol. Maar ook jij kan hier een belangrijke rol vervullen, waarmee je zelf digitaal een aanzienlijk financieel voordeel kunt behalen. 

Ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat je snel kunt beginnen en bieden daarbij ondersteuning en marketing aan!

Je kunt het beste beginnen met een Active Box met een looptijd van 6 maanden, met deze box krijg je namelijk per dag uitgekeerd en kun je dus sneller opnieuw compounden. Maar je kunt ook kiezen voor een Active Box met een looptijd van 12 maanden. Tussen de twee verschillende looptijden, zit ook een verschil in het winstpercentage: 

  • Een Active Box met een looptijd van 6 maanden levert een winst op tot 30% van het geïnvesteerde bedrag.
  • Een Active Box met een looptijd van 12 maanden levert een winst op tot 70% op het geïnvesteerde bedrag.

Je begint al met verdienen op het moment dat je de Active Box koopt en vanaf het moment dat de teller op 100 staat, kun je al uit laten betalen. Het is natuurlijk logisch dat hoe meer je investeert, hoe meer je kunt verdienen. Het dagelijkse bedrag wat uitbetaald kan worden afkomstig van de Binaire Bonus en de Team Bonus is beperkt tot het bedrag wat je zelf in de Actives Boxes hebt staan. Het dagelijkse uitbetalingslimiet daarin is 300.000 euro maximaal per maand. Je moet 18 jaar of ouder zijn om een Omega account te hebben, per adres mag je wel meerdere accounts hebben. 

OMEGA transparant

Met een klein budget, veel geld verdienen? Dat is via OMEGA zeker mogelijk!

Het fijne van de Omega Group is dat zij zeer transparant zijn. Daarnaast betalen ze ook echt uit en zijn er genoeg mogelijkheden om antwoord op eventuele vragen te krijgen. Het is geen piramidespel. Het is ook mogelijk om met een klein budget in te stappen en daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt. 

De directeur van het bedrijf is Bartosz Nafalski, hij is tevens de eigenaar van consulting groep Expedite Holding. Met 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, onder andere bij Pepsi Co, Foodcare, MK-café en Maspex is hij een deskundig directeur. De financieel directeur is Lucas Bozek, hiervoor eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd en FX-handelaar bij de Santander Bank. De Omega Group is een onderdeel van Nautilius Investment Ltd., sinds 2014 ingeschreven in Rak al-Khaimah in de Verenigde Emiraten.

bottom-logo.png
We create web products for the help and
growth of your business.

Lopsterweg 6, 9921RP
+31 596 856 131
doemee@laatjedromenuitkomen.nl

© Copyright 2020 Finance. All Rights Reserved | Laat je Dromen Uitkomen